Форма для связи

Имя

Электронная почта *

Сообщение *

среда, 6 октября 2010 г.

>8 жовнтня відбудеться лекція «Теологія о. Георгія Флоровського»

>

В пятницю 8 жовтня об 18.45 відбудеться лекція Юрія Чорноморця на тему «Теологія о. Георгія Флоровського», яка буде другою в великому циклі лекцій «Сучасна православна теологія». Лекція відбудеться в галереї “Соборна” (вул. Залізничне шосе, 3), що при храмі Всіх Святих, на території майбутнього кафедрального собору м. Києва.

Перша лекція курсу «Загальна характеристика сучасної православної теології» викликала значне зацікавлення у слухачів, так само як і відповіді на питання, що прозвучали після лекції. Найближчим часом Богословський Портал опублікує відредагований письмовий варіант першої лекції.

До другої лекції корисним для случів може бути ознайомлення із минулорічною статтею Юрія Чорноморця, опбліованою в соавторстві із Геннадієм Христокіним по сайті «Рілігія в Україні» (в двох частинах).
Чорноморець Ю., Христокін Г. Особистість і теологія отця Георгія Флоровського. Ч. І. 0,5 д.а. // Релігія в Україні. 16.09.2009. http://www.religion.in.ua/main/bogoslovya/1813-osobistist-i-teologiya-otcya-georgiya-florovskogo.html. Чорноморець Ю., Христокін Г. Особистість і теологія отця Георгія Флоровського. Ч. ІI. 0,5 д.а. // Релігія в Україні. 16.12.2009. http://www.religion.in.ua/main/bogoslovya/2847-osobistist-i-teologiya-otcya-georgiya-florovskogo.html
Корисними можуть бути також думки о. Павла Гаврилюка http://www.religion.in.ua/news/ukrainian_news/1586-vidkrita-lekciya-prof-diyakona-pavla-gavrilyuka.html


Комментариев нет:

Отправить комментарий